Relaxstoelen

Relaxstoel

Relaxstoel

In een relaxstoel heerlijk tot rust komen na een drukke dag? Bij CILO vindt u diverse mogelijkheden voor een comfortabele relaxstoel naar wens. Van een moderne zetel tot een verstelbare loungestoel met verrassende mogelijkheden. De design merken bieden vele mogelijkheden, die op het eerste gezicht niet zichtbaar zijn. Laat u adviseren over de mogelijkheden van de relaxstoelen bij CILO! Lees verder >

Relaxstoel als comfortabel pronkstuk

Relaxstoelen met riant zitcomfort

Een relaxstoel is een fraaie blikvanger in uw interieur, waarmee u een ontspannen en huiselijke sfeer creëert. Bij CILO vindt u wonderschone relaxstoelen van top design merken als Vitra, Label en Cassina. Omarm het comfort van een loungestoel en nestel u na een drukke dag in een heerlijk, zacht exemplaar. De collectie relaxstoelen bestaan uit modellen van ongekende finesse en pure schoonheid, zoals het bijzondere model Grand Repos van Vitra. Een elegante zetel met een luxueus en royaal design, ontworpen door top designer Antonio Citterio. Het draaibare en verstelbare model kan zowel in stof als leder uitgevoerd worden. Bewonder het delicious design van de bijzondere relaxstoelen bij CILO!

Bijzondere zetels van top design merken

Relaxstoel Cassina LC4 van het Italiaanse design merk Cassina volgt de contouren van het lichaam, een uitnodigende zetel waar u volledig in ontspant. Een uniek exemplaar waarbij nek, hoofd en schouders optimaal worden ondersteund en u geniet van subliem comfort. De moderne relaxstoel is een van de bekendste ontwerpen van architect en designer Le Cobusier. Ervaar de charme en het comfortabele gevoel van Label First Class: de sierlijke armleuningen en hoofdsteun vormen zich om uw lichaam. De bijzondere zetel, met finesse tot  in detail, is ontworpen door de artistieke Dutch designer Gerard van den Berg voor het top design merk Label.

Fraaie relaxstoelen met diverse opties

Op zoek naar een verstelbare loungestoel met functioneel en modern design? De elegante leren relaxstoel FSM Pavo biedt u, door middel van de speciaal ontwikkelde mechaniek, in iedere verstelbare positie een uitmuntend zitcomfort! Uiteraard zijn de relaxstoelen van CILO uit te breiden met verstelbare functies, tevens kunt u diverse modellen voorzien van extra comfort door de bijpassende hockers en voetenbankjes.

Relaxstoel online bij CILO!

Bij CILO vindt u een ruime collectie relaxstoelen passend bij uw persoonlijke woonwensen en het desgewenste comfort. Vraag eenvoudig een offerte aan of ervaar het bijzondere comfort en oogstrelend design in onze winkel. Ons team van deskundige binnenhuisarchitecten kunnen u desgewenst voorzien van passend advies voor uw nieuwe relaxstoel!