Wonen

Wonen voor design liefhebbers

Wonen: een weerspiegeling van uzelf

Wonen in een ruimte waar u zich thuis voelt? Met de design meubels van CILO creëert u een eigen ruimte naar wens. De woonkamer is dé perfecte plek waar u zich heerlijk ontspant en laat zien dat u smaak heeft. Bij CILO vindt u elegante en bijzondere meubels voor het creëren van uw persoonlijke woonomgeving. Niet alleen meubelen van Dutch design, van topmerken als Montis en Gelderland, maar ook smaakvol Italiaans design, als B&B Italia en MDF Italia Door de charme en veelzijdigheid van de bijzondere collectie van CILO, creëert u een ruimte naar wens waar u comfortabel en in stijlvol zal wonen.

Van modern tot industrieel wonen

De ruime collectie design meubels biedt een oplossing voor diverse woonruimtes en persoonlijke woonstijlen. Van een moderne interieurstijl tot een industriële woonstijl, zonder het belang van comfort uit het oog te verliezen. Zo maken wij design wonen voor u toegankelijk en gemakkelijk. De collectie bestaat onder andere uit design banken, design kasten, salontafels en bijzettafels die optimaal geïntegreerd kunnen worden. Zodat u met een gerust gevoel vrienden en familie uit kunt nodigen en om samen te genieten van elkaars bijzijn. Voor extra comfort in de woonruimte heeft u de keuze uit smaakvolle design fauteuils en relaxstoelen van oogstrelend design. In onze collectie vindt u design klassiekers en ontwerpen van vernieuwend hedendaags design, voor bijzonder stijlvol wonen.

Opvallende modellen als eyecatchers

Het unieke design van de oogstrelende meubels bieden u mogelijkheden voor bijzonder wonen. Het prachtige karakter van bank Gelderland 4800 biedt u een optimaal zitcomfort met een tijdloze vormgeving. Omarm het comfort van de Montis Axel, een nonchalante bank met een strak en luchtig design. Door het fijne onderstel lijkt de bank niet verbonden te zijn met de ondergrond. De kubistische vormen in combinatie met het heerlijke zachte zitcomfort geeft de design bank een huiselijke touch. Op zoek naar een prachtige design tv-meubel? De veelzijdige Spectral tv-meubels zijn ware blikvangers in uw interieur en voorzien van hoogwaardig en wonderschoon design, waarbij techniek en design op een mooie manier samenkomt. Op een eenvoudige wijze een persoonlijke touch aan uw interieur meegeven? Door middel van de schitterende woonaccessoires van CILO creëert u gemakkelijk een compleet nieuwe look in de woonkamer. Voor Scandinavisch wonen kunt u terecht bij het Deense designmerk HAY, in de collectie vindt u prachtige designobjecten tegen betaalbare prijzen van de hoogste kwaliteit. 

Design wonen: advies van experts

Komt u er niet helemaal uit bij samenstellen van uw persoonlijke woonomgeving waarin alles klopt? Laat u adviseren door ons team van deskundige binnenhuisarchitecten voor een woonkamer waar u optimaal en stijlvol zult wonen met verrassende combinaties en bijzondere design meubels. Voor een woonruimte met een verbluffend eindresultaat.