Bijzettafels

Bijzettafel

Bijzettafel

Een bijzettafel is niet alleen functioneel maar kan ook als siervoorwerp dienen. Handig naast uw bank, maar ook naast het bed of in uw kantoor. Maak een statement in uw woonkamer door voor een aparte vorm of opvallende kleur design bijzettafeltje te kiezen. Ook stijlvol met een aantal siervoorwerpen. Kies uit diverse kleuren, vormen en maten en bestel uw nieuwe bijzettafel online! Lees verder >

Bijzettafel: multifunctioneel inzetbaar object

Bijzettafels als echte sfeermaker

Een bijzettafel met design pur sang in uw woonruimte? Bij CILO heeft u de keuze uit een ruim aanbod bijzettafeltjes passend bij diverse persoonlijke woonwensen, van design merken als Montis, Vitra, Gelderland, HAYen B&B Italia. Naast dat een bijzettafel multifunctioneel inzetbaar is, is het een echte sfeermaker en bijzonder stijlvol. Kies voor opvallend design en maak een statement in het interieur of kies voor een eenvoudige en trendy exemplaar, zoals HAY DLM.

Een verrijking voor elke woonruimte

Door de veelzijdige mogelijkheden van een bijzettafel, is het object in elke woonruimte perfect te integreren. Vervang één of meerdere tafeltjes voor de salontafel, zowel naast als voor uw design bank functioneel en fraai. Maak gebruik van één bijzettafeltje in de zithoek voor een rustig en sereen effect, of combineer diverse groottes, kleuren en materialen voor een oogstrelend en speels geheel. Naast dat een bijzettafel perfect tot z’n recht komt in de zithoek, kunt u deze tevens toepassen als nachtkastje in de slaapkamer. Beperkte ruimte beschikbaar voor uw sfeervolle decoratie? Een bijzettafel is tevens uitermate geschikt als podium voor het tonen van de mooiste decoratie.

Bijzettafel van design merken

In de collectie bij CILO vindt u bijzondere design bijzettafels die zeker een statement maken in uw interieur. Van elegante design klassiekers tot bijzettafels met een innovatief en tijdloos design. Liefhebber van een ronde bijzettafel? Montis Tor heeft een fris en strak design en is door het handige handvat eenvoudig te verplaatsen binnen de woonruimte. Zo kiest u bij CILO een object dat aansluit bij de woonwensen en de uitstraling van uw interieur, van modern tot klassiek. De stoere landelijke bijzettafel Vitra Cork is vervaardigd uit kurk. Het bijzondere materiaal voelt licht en zacht aan en is zeer sterk en stevig, hierdoor kunt u de bijzettafel met gemak omvormen tot een extra zitplaats.

Bijzettafel online bij CILO!

Een design bijzettafel gevonden die perfect aansluit op uw wensen en behoeftes? Bestel eenvoudig online of vraag een offerte aan, uiteraard bent u 7 dagen per week van harte welkom in onze design winkel in Zutphen. Ons team van deskundige binnenhuisarchitecten kunnen u desgewenst voorzien van passend advies voor uw nieuwe bijzettafel!