Castelijn

castelijn bij cilo groove castelijn

> Kast Groove uit de collectie van Castelijn is een (boeken)kast met een ruime, open structuur. Het strakke stramien van open vlakken is de basis van de serie Groove. De kasten serie is strak, rank en zonder zichtbare verbindingen. Ideaal om als roomdivider te gebruiken, maar ook tegen de wand is kast Groove van Coen Castelijn een plaatje. Castelijn kast Groove is verkrijgbaar in vier hoogtematen.

castelijn bij cilo meer informatie aanvragen castelijn bij cilo dutch design department line castelijn bij cilo

> Een strakke vormgeving in combinatie met geanodiseerd aluminium greeplijsten die verzonken liggen in het front: de kenmerken van de Line kasten van Castelijn. De Castelijn Line serie bestaat uit lowboards, dressoirs en (middel)hoge kasten. De Castelijn designkasten staan standaard op aluminium line-pootjes, maar u kunt ook kiezen voor lagere disk-pootjes of 25mm hoge stelvoetjes. Daarnaast kunnen de kasten ook hangend aan de wand geleverd worden.

circlips castelijn bij cilo

> De vorm van de Circlips tafels bestaat uit een combinatie van cirkels en ellipsen. Daardoor zijn drie prettige tafelvormen ontstaan, die vanuit iedere hoek weer anders ogen. Alle drie op eigenwijs schuin geplaatste poten, waarbij de mix van dunne RVS poten, dikke houten of gelakte poten zelf samen te stellen is. De middelste maat tafel (T-CC2) is echter ook op kolom leverbaar, die de vloeiende vorm van het blad prachtig volgt en bovendien taps toeloopt.

interieur ontwerp bij cilo castelijn bij cilo design acties bij cilo castelijn bij cilo

Castelijn

Castelijn: Dutch design

Castelijn is een toonaangevend Nederlands designmerk, opgericht in 1958 door Gerard Castelijn. Het ontwerp én de volledige productie vindt plaats in eigen land. Castelijn staat voor innovatie en kwaliteit, met oog voor het milieu. Een familiebedrijf in hart en nieren, aangezien de kinderen van Gerard Castelijn door de jaren heen hun intrede hebben gedaan in het bedrijf. Aan de prachtige collectie van Castelijn hebben diverse toonaangevende designers hun bijdrage geleverd, zoals Dick Spierenburg en Karel Boonzaaijer. Op zoek naar een uniek exemplaar van het prachtmerk? Bij CILO vindt u onder andere een unieke collectie Castelijn kasten, die geheel naar wens samen te stellen zijn.

Strak & minimalistisch

Modern, strak en zonder zichtbare verbindingen. Drie belangrijke kernwoorden die vanzelfsprekend zijn voor het design en ontwerp in de meubels van Castelijn. Castelijn Line, ontworpen door ontwerper, binnenhuisarchitect en designmanager Dick Spierenburg, geeft een minimalistische uitstraling aan uw interieur. Door de aluminium uitsneden in het design van de kast zijn er op een eenvoudige en handige manier bijzondere grepen ontstaan. De kast van Castelijn is in negen diverse modellen leverbaar, van hoog tot laag. Tevens is het uiterlijk van de kast geheel naar uw wens samen te stellen. Op zoek naar een boekenkast met een strak stramien? De Castelijn Groove laat u zeker niet in de steek. Deze kast maakt de inrichting van uw (moderne) woning compleet. De strakke en tijdloze vormgeving van deze boekenkast geeft het interieur een uniek uiterlijk. Aluminium schappen in combinatie met stoere planken in lak of hout, functioneel als room divider of tegen een mooie wand. Castelijn ontwerpt meubels die volledig integreren met de rest van uw interieur. Nieuwsgierig naar de collectie van Castelijn? Vind online inspiratie of bezoek CILO voor het complete aanbod!

Castelijn bij CILO!

Bij CILO vindt u diverse meubels van Castelijn, voor diverse woonstijlen en ruimtes. Bezoek onze winkel voor gratis advies van onze deskundige adviseurs. Het team helpt u graag bij het samenstellen van het juiste meubel voor uw interieur.

Afspraak maken? Bel 0575 - 583 656 of gebruik het contactformulier.