Brokis

Brokis collectie Brokis muffin

>De Muffins lampen van Brokis zijn geboren uit het idee om eiken en geblazen glas te combineren. De designers tonen met deze lampen aan hoe hoog de kwaliteit van hun handgeblazen producten is. Een combinatie van de beste materialen met kennis en kunde. Deze serie lampen van Brokis creëert een unieke sfeer door het glas met gevarieerde tonen en tinten. Volledig functionele verlichting met een modern design.

Brokis Balloons

> Balloons is een collectie unieke en eenvoudige verlichting met een tijdloos design. De ontwerpen zijn gebaseerd op het idee van een transparante, onzichtbare ballon. De vorm doet dan ook denken aan een luchtballon. De Balloons serie is samengesteld uit een tafelmodel en twee vloerlampen. Deze creëren gezamenlijk een artistiek object binnen hun omgeving en zo ontstaat er een magisch en fascinerend beeld. 

Brokis Balloons Brokis verlichting collectie Brokis Brokis shadows

> Lucie Koldová en Dan Yeffet zijn voor de collectie verlichting van Brokis geïnspireerd door de klassieke 'atelier lights'. Shadows is hun moderne vertaling van deze hangende spotjes. Een nieuwe interpretatie van de veel gewaardeerde en tijdloze atelier tinten. De designers hebben nieuwe materiaal- en kleurcombinaties gebruikt. Uiteindelijk ontstond er een familie van lampen met een twist.

Brokis Shadows brokis merken brokis

Brokis

Brokis design lampen

Brokis kent nog een jong bestaan, het designmerk is opgericht in 2010. De stijlvolle collectie bestaat uit bijzondere Brokis lampen met een opvallend design en is perfect te integreren in diverse woonstijlen en –ruimtes. Het design merk staat vooral bekend om de unieke combinaties van mond geblazen glas met eikenhout en metaal, zoals de Brokis Muffins lampen, dat zorgt voor een prachtig geheel. Het eigentijdse design en het sfeervolle karakter maakt de Muffin lamp een ware eyecatcher. Door de combinatie van hout en glas ontstaat er een mooi contrast, dat zorgt voor sfeer en warmte in uw interieur. Bij CILO vindt u verlichting van het design merk Brokis van unieke kwaliteitsmaterialen, in een diversiteit aan vormen en kleuren.

Eenvoud, modern en uniek

Het bijzondere merk Brokis onderscheidt zich door de eenvoudige, moderne én tevens unieke design lampen die zeker opvallen in uw interieur! De collectie van Brokis is perfect te combineren binnen diverse woonstijlen, van een industriële tot een moderne woonstijl. En door de ruime keuze uit diverse kleurencombinaties, afmetingen en designs, ideaal voor diverse woonruimtes. De combinatie van hout met glas komt tevens terug in de Brokis Shadows. Een oogstrelend mooi exemplaar, geïnspireerd op spotjes die vroeger in ateliers hingen. De hanglamp met glazen lampenkap en houten nek van Brokis is in diverse uitvoeringen en kleurencombinaties leverbaar. De unieke vormgeving van Brokis Balloons, geïnspireerd op een transparante ballon, heeft een exclusief ontwerp van mond geblazen glas. Het tijdloze, maar tevens opvallende design, is voorzien van een ‘zwevende’ lichtbron. Hiermee creëert u een bijzonder sfeer in het interieur. Voor meer exclusieve lampen van Brokis kunt u zich online laten inspireren. Natuurlijk kunt u ook altijd terecht bij CILO in Zutphen!

Brokis bij CILO!

Benieuwd naar de collectie van Brokis? Kom naar CILO en bekijk het complete aanbod in onze design winkel! Laat u tevens persoonlijk adviseren door onze lichtadviseurs. Ons deskundig team staat voor u klaar om u te adviseren in de zoektocht naar een Brokis object!  

Afspraak maken? Bel 0575- 583 656 of gebruik het contactformulier.