Artifort

Complete artifort collectie Artifort Mare + More bank

> ontworpen door Rene Holten, is een strakke tijdloze ingetogen design bank, met een weldadig zitcomfort en past zowel in een moderne als klassieke omgeving. De Mare van Artifort heeft robuuste flanken met een pootconstructie die doorloopt in de romp. Kenmerkend voor de Artifort Mare bank is de inkeping halverwege de zitting van de bank. Kortom de Marebank is onderscheidend, comfortabel en kwalitatief.

artifort orange slice

> Artifort Orange Slice fauteuil, is zeer aangenaam om te zien. Toonaangevend designer Pierre Paulin (1927-2009 ) was oorspronkelijk beeldhouwer van beroep, dit is terug te zien in de sculpturele vormen van de Artifort design fauteuil. Vanuit verschillende visuele invalshoeken toont deze designfauteuil van het merk Artifort diverse stadia van ‘omkrullen’.

Meer informatie pierre paulin designer Interieur ontwerp artifort artifort palladio

> Palladio van Artifort is minimalistisch, simplistisch, functioneel en zeer sterk. Bijzonder aan de eettafel is de bijna onzichtbare verbinding tussen de tafelpoten en het MDF blad met honingraat kern. Naar een design van ontwerpbureau Claesson Koivisto Rune, die in 2015 de meest prestigieuze award van Zweden ontvingen: The Bruno Mathsson Prize.

ontdek de winkel Design acties Artifort Beso

> Eetkamerstoel Beso van Artifort, Spaans voor kus, is een veelzijdige eetkamerstoel van de hand van Nederlandse ontwerper Khodi Feiz. Herkenbaar aan het werk van Feiz is zijn helderheid en conceptuele denkwijze.  Eetkamerstoel Beso  is door zijn krachtige uitstraling met eenvoudige lijnen is de Beso een tijdloos ontwerp.

artifort shark

> Eetkamerstoel Shark van Artifort kenmerkt zich door zijn elegante en hedendaagse uitstraling. Ontwerper Rene Holten liet zich inspireren door het gevreesde roofdier: de haai. De combinatie van de organisch gevormde kuip met het minimalistische onderstel maakt de Shark bijzonder. Deze eetkamerstoel biedt u het uitstekende en optimale zitcomfort.

artifort artifort detail artifort tulip

> De Artifort fauteuil Tulip heeft iets weg van een tulp: uitnodigend en koesterend vouwen de armleuningen zich als tulpenblaadjes open. Met haar statige hoge rug vormt de Tulip een prettig zittende fauteuil. Samen met het bijbehorende voetenbankje geniet u van optimaal comfort. 

Interieurontwerp

> Artifort F587 fauteuil heeft een luxe uitstraling en de royale zitting biedt u heerlijk zitcomfort. Een chique vormgegeven model van Artifort, ontworpen door Geoffrey Harcourt. Het design van de Artifort fauteuil is ontworpen naar de vorm van een schelp, met bijzondere captionnering. 

artifort f587

Artifort: Art en Comfort

Artifort design meubels

Artifort staat voor Art en Comfort, in combinatie met tijdloos design. Het Nederlandse merk is in 1890 opgericht in Maastricht door Jules Wagemans. De Artifort banken, fauteuils en eetkamerstoelen van het designmerk zijn te bewonderen in collecties van het Museum of Modern Art en Centre Pompidou. 

Innovatieve fauteuils

Artifort onderscheidt zich met exclusieve design ontwerpen. De design fauteuil Ribbon Chair is een waar kunstwerk om te zien en om in te zitten. In 1960 schreef Artifort designgeschiedenis met de introductie van de Artifort Slice stoelen (F437). Inmiddels is het vintage design van fauteuil Artifort Orange Slice museumwaardig, maar desondanks nog zeer geliefd en tevens tijdloos en daarmee een goede investering. De fauteuils van Artifort vallen op door het gebruik van felgekleurde zitsculpturen en innovatieve ontwerpen.

Artifort: Krachtige opvallende collectie

Naast de opvallende fauteuils, heeft Artifort ook sobere en strakke ontwerpen. De Artifort Mare, ontworpen door René Holten, is hier een voorbeeld van. Deze bank heeft vele uitbreidingsmogelijkheden, waardoor u eindeloos kunt variëren, zeker ook met de aanvulling van de More Mare bank. 

Complete collectie van Artifort

Naast de mogelijkheden in opstellingen en uitbreidingen, heeft u keuze uit veel verschillende stoffen en leertypen voor de Artifort meubelen. Om het kiezen van een mooie stof voor u makkelijker te maken voert Artifort een standaard stoffencollectie van veel gebruikte meubelstoffen. Houdt u bij de keuze van de stof wel rekening met de rekbaarheid van de stof, bij veel modellen van bovenstaande modellen is dit erg belangrijk. De specialisten van CILO helpen u graag bij het maken van een keuze en geven u deskundig advies voor een Artifort meubel.

Kiest u voor Artifort? Dan heeft u een meubel met gegarandeerd goed zitcomfort en een lange levensduur. Heeft u vragen over de mogelijkheden van de fauteuils en banken? Neem dan contact op met onze interieur ontwerpers, zij vertellen u over de mogelijkheden van Artifort.
 

Afspraak maken? Bel 0575 - 583 656 of gebruik het contactformulier.