Artemide

ARTEMIDE  COLLECTIE artemide tolomeo

> De Tolomeo is een echte klassieker onder de moderne lampen. Tolomeo is zeer functioneel, doordat de lamp in hoogte te verstellen is. Daarnaast is de Tolomeo zeer flexibel en schijnt hij zijn licht waar u maar wilt. Artemide Tolomeo zorgt voor voldoende licht over de gehele ruimte.

unterlinden

> Unterlinden van Artemide is een hanglamp ontworpen voor het museum verlichting, het combineren van de esthetische charme van een oud-time object met hoogwaardige technologie . De verassende combinaties van materialen zijn  kenmerkend voor de Unterlinden.

cilo lichtarchitectuur artemide design acties artemide cilo winkel Artemide tafellamp Mendori

> De Artemide tafellamp Mendori is geïnspireerd op de Japanse papierkunst, origami. Mendori is een blikvanger in uw interieur en meer dan een lamp alleen. Het is een object dat zal stralen in uw kamer. Naast dat deze designlamp, ontworpen door Issey Miyake, een ware lust is voor het oog is Mendori ook duurzaam geproduceerd.

vloerlamp Minomushi

> Artemide vloerlamp Minomushi is naast een prachtig ogende designlamp, ook duurzaam geproduceerd. Minomushi is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. De lamp geeft diffuus licht in uw interieur. Geïnspireerd op de Japanse origamikunst is deze lamp een lust voor het oog.

artemide cilo merken Artemide Cadmo

> Artemide Cadmo is niet zomaar een lamp, maar heeft veel weg van een kunstobject. Door de bijzondere vormgeving is de Cadmo een echte blikvanger. Cadmo heeft een speelse belijning en is ontworpen door Karim Rashid. De lamp kan gedimd worden door middel van de meegeleverde dimmer.

Artemide

Artemide design verlichting

Artemide is één van de meest toonaangevende verlichtingsmerken, samen met Foscarini, en leider op het gebied van luxueuze verlichting en op gebied van professionele verlichting in gebouwen. Artemide is synoniem voor design, innovatie en ‘made in Italy’. De lampen van Artemide worden internationaal gezien als Design Icons van modern design, en worden in diverse musea en exposities tentoongesteld.

Geschiedenis

Artemide is in 1960 opgericht door Ernesto Gismondi. Inmiddels heeft Artemide internationale bekendheid en faam verworven door de toonaangevende designs. Vele ontwerpen zijn uitgegroeid tot ware designklassiekers. Daarnaast zijn diverse ontwerpen van Artemide bekroond met prestigieuze awards uit de design- en verlichtingssector. 

Innovatie

De missie van Artemide is om iets te creeeren dat de wens van de consument bevredigt. Innovatie speelt een grote rol bij Artemide; innoveren om te verbeteren. Het merk is continue op zoek naar verbeteringen voor het product en het ontwerp. Artemide heeft veel ervaring met LED-verlichting en biedt ook vele opties voor LED-verlichting buiten. 

De verlichtingsexperts bij CILO staan voor u klaar en stellen samen met u een verlichtingsplan op voor uw woon- of werkruimte. Zij adviseren u over functionele en sfeerverlichting en over de opties bij u thuis.