Arco

Arco complete collectie Arco ease

> Eetkamerstoel Ease geeft een nieuwe invulling aan het begrip comfort: de rugleuning van de stoel bestaat namelijk uit flexibele 'vingers', die zich naar je lichaam vormen. De stoel kan daarnaast op de door jou gekozen zithoogte gemaakt worden.

Arco base

> Arco Base eettafel is het eerste product uit de nieuwe Local Wood-collectie van Arco gemaakt van lokaal hout uit de regio rondom de fabriek van Arco in Winterswijk. Eerlijk, inzichtelijk en transparant. Het blad en de poten van de eetkamertafel Base zijn gemaakt van massief eiken, de voet bestaat uit gegoten beton. Designer Jorre van Ast koos voor duurzame materialen die tegen een stootje kunnen.

Meer informatie aanvragen Arco design acties Arco Arco Flux stoel

> Met eetkamerstoel Flux van Arco kunt u alle kanten op! Het moderne en veelzijdige model geeft elke woonruimte een stijlvolle toevoeging, door de vele mogelijkheden is deze stoel diverse toepasbaar. Tevens kunt u de stoel uitbreiden met comfortabele armleuningen, in contrasterende of ton-sur-ton stof.

Interieurontwerp Arco local wood collection Arco slim eettafel

> Slim eetkamertafel, een creatie van Bertjan Pot, is een bijzonder minimalistisch ontwerp. Vervaardigd uit een constructie van staal en gelamineerd met dunne lagen houten fineer. Door het toepassen van deze ‘Sandwich’ methode, is de tafel uitermate sterk terwijl het elegante en slanke ontwerp behouden blijft.

Arco Joy delta

> De Arco Joy Delta eettafel komt tot recht in vele woonruimtes, door de simplistische vormgeving is deze breed toepasbaar! Het massief houten blad leverbaar in zowel eiken als notenhout in combinatie met het V-potige robuuste onderstel maakt van de tafel een stoer exemplaar. 

arco joy

Arco

Eetkamertafels

De Arco eetkamertafels zijn allen met de grootste zorg geproduceerd en van hoogwaardige kwaliteit. De diverse modellen als tafel GraphicEssenza en Extenso zijn als vaste of uitschuiftafel in diverse afmetingen, houtsoorten en kleuren leverbaar. Een topstuk in de huidige collectie is Arco tafel Base. Gemaakt van lokaal hout is deze tafel een echt basisstuk in uw eetkamer. Aangevuld met eetkamerstoel Ease maakt dit tot een prachtig geheel.

Eigentijdse design meubels

Sinds 2011 werkt familiebedrijf Arco onder leiding van Jorre van Ast. De creatief directeur geeft op persoonlijke wijze invulling aan de Arco stijl. Het streven naar duurzaamheid en een hoog kwaliteitsniveau blijven daarbij een belangrijke leidraad. Hierbij gaan ambacht en innovatie hand in hand. Arco werkt samen met externe ontwerpers zoals Burkhard Vogtherr en Arnold Merckx. Mede dankzij deze ontwerpers slaagt Arco erin zichzelf te blijven vernieuwen. Bij CILO adviseren we u graag over de mogelijkheden om de Arco meubels op uw wensen aan te passen en geven we u graag advies over uw interieurinrichting.

Local Wood-collectie

Duurzaamheid is een belangrijke pijler van Arco. Voor hun Local Wood collectie organiseert Arco het productieproces met lokale partijen. Het hout komt uit de regio rondom de fabriek van Arco in Winterswijk. Deze waardevolle grondstof wordt vervolgens lokaal bewerkt waarna Arco het hout in haar eigen fabriek verwerkt. Een eerlijk, inzichtelijk en transparant proces. De tafel Base is het eerste product uitgevoerd in Local Wood. Een robuuste eettafel van massief hout en beton. Want niet alle mooie dingen komen van ver.