Acties

 

LABEL ACTIE – KUSSEN CADEAU!

Label fauteuil Gigi is een heerlijke comfortabele zitschelp, van eigentijds design. Deze fauteuil is een ontwerp van designer Gerard van den Berg en een eyecatcher in uw interieur. U ontvangt nu bij aankoop van een Gigi fauteuil een bijpassend kussen cadeau. U kan kiezen uit de volgende stofsoorten: Atohi en Cross (eigen stof), Hallingdal, Divina, Tonus (Kvadrat stoffen), Nevada, Ploegwool, Feltwool (De Ploeg stoffen). Daarnaast zijn de Label leersoorten mogelijk m.u.v. Mammut, Rex, Yak, Ohmann 1012, 1416 en 1010.

 

Gerard van den Berg (1947) is een gerenommeerd ontwerper die mondiaal zijn sporen heeft verdiend. De designer staat bekend om zijn tijdloze vormgeving en het gebruik van eerlijke materialen. “In mijn ontwerpen ga ik altijd uit van simpele, natuurlijke lijnen. Ik hou van puur en basic. Niet vormpje op vormpje stapelen, niet te veel overbodige decoratie.”

 

 

Actievoorwaarden
De actie is geldig t/m 31 december 2017.
- Gigi fauteuil met gratis bijpassend kussen. U kan kiezen uit de volgende stofsoorten: Atohi en Cross (eigen stof), Hallingdal, Divina, Tonus (Kvadrat stoffen), Nevada, Ploegwool, Feltwool (De Ploeg stoffen). Daarnaast zijn de Label leersoorten mogelijk m.u.v. Mammut, Rex, Yak, Ohmann 1012, 1416 en 1010.
- D
eze actie is niet geldig in combinatie met andere (lopende / leveranciers) acties.
- Deze actie is niet geldig op reeds eerder gedane aankopen en/of bestellingen.