ubenthiernu.gif

   Interieur_MarcelWanders_Cover_groot.jpg

  
Boek van de maand:

Interieur,
Marcel Wanders

 

De vooraanstaande Nederlandse vormgever Marcel Wanders is bekend geworden met product-ontwerpen. Tegenwoordig trekt hij internationale erkenning voor zijn werk aan architectuur en interieur design projecten. Denk aan merken als B&B Italia, Alessi, Mark & Spencer en Moooi (waar hij medeoprichter / art director van is).


In het rijk geïllustreerde boek Interieur vindt u een mooie mix van twaalf van Marcel Wanders recent uitgevoerde ruimtelijke werken. Van het Mondrian South Beach-hotel in Miami, de modewinkel Villa Moda in Bahrein tot het Kameha Hotel in Bonn en de VIP Lounge van het Nederlandse paviljoen op de Expo 2000 in Hannover.

Het zijn steeds visueel inspirerende ruimten met een kenmerkende mix van klassieke en moderne verwijzingen, fantasievolle vormen en van zijn sprookjesachtige interieurs. Stuk voor stuk rijk aan details!

Bij de (paginagrote) fotoreeksen in Interieur zijn korte beschrijvingen van Wanders ideeën opgenomen. “Anderen leveren een interieurontwerp,” zegt de interieurontwerper en designer, “wij bieden een reden voor een bestemming.”


Algemene gegevens Interieur
Titel: Interieur
Schrijver: Marcel Wanders
Bladzijdes: 256 pagina's
Afmeting boek: 32 x 309 x 251 mm
ISBN: 9789089894229
Prijs: € 59,95

 Meld je aan voor de nieuwsbrief van CILO